Marga Scheide rakelt affaire Jeroen Rietbergen op: ‘Hij bedroog Linda met mijn stiefdochter’

Marga haalt oude koeien uit de sloot
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Voormalig Luv’-zangeres Marga Scheide heeft een affaire van Jeroen Rietbergen opgerakeld. In een interview met weekblad Story vertelt ze hoe Jeroen ervandoor ging met haar toenmalige stiefdochter…

In een groot interview met weekblad Story neemt Marga Scheide geen blad voor de mond. Naast het bespreken van haar eigen liefdesleven, rakelt ze ook een affaire van Jeroen Rietbergen op. Renée, de dochter van de overleden Michiel Gunning en daarmee de stiefdochter van Marga, beleefde in 2013 een affaire met Jeroen.

Ongepast

Op dat moment was Jeroen al samen met Linda de Mol. ,,Dat vond ik echt vervelend voor Renée, hoor. Ik vond het echt ongepast van Jeroen”, zegt Marga. ,,Ik ben faliekant tegen vreemdgaan, dat is een ver-van-mijn-bed-show. Zo ga je niet met elkaar om.”

Stiefdochter

Volgens Marga was het dan ook absoluut niet de schuld van haar stiefdochter. ,,Renée was niet degene die fout was. Zij had geen relatie. Ik stond en sta nog steeds pal achter Renée”, aldus Marga. Extra frappant is dat Linda ooit een schoonzus is geweest van Marga. ,,Die kruisbestuiving had ik liever niet meegemaakt.”

Opvallend

Opvallend is dat Marga eerder de affaire van haar stiefdochter en Jeroen ontkende. ,,Toen ik haar sprak, bleek er niets aan de hand. Ze kennen elkaar, ja. Maar zo gaat dat in ’t Gooi”, zei Marga destijds tegen De Telegraaf. ,,Daar kent iedereen iederéén wel, als je er lang genoeg rondloopt. Als je het mij vraagt, nee, dan is er Renée kennende nooit wat gebeurd tussen haar en die man van Linda. Wat een circus. Ik hoop dat het snel over is allemaal. Die hele toestand.”

DenD wil uw mening weten

Wat vindt u? Begrijpt u dat Linda verder wil met Jeroen?

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLMARGA SCHEIDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck