Mariah volbrengt #BottleCapChallenge zingend

Door: DitjesDatjes
07-07-2019

LOS ANGELES – Mariah Carey heeft op hilarische wijze meegedaan aan de #BottleCapChallenge. De zangeres volbracht de uitdaging niet met een ferme trap, zoals eigenlijk de bedoeling is, maar met haar iconische stem.

Op social media zijn mensen massaal in de ban van de #BottleCapChallenge. Ook de sterren wagen zich aan het kunstje waarbij een dop die los op een fles zit eraf moet worden geschopt zonder de handen te gebruiken, terwijl dit slow-motion op video wordt vastgelegd.

Mariah Carey lijkt in eerste instantie ook voor een ‘spinkick’ te gaan. In de video die ze zondag online zette neemt ze diep adem maar in plaats van te trappen legt ze een vinger op haar oor en laat ze een hoge noot horen. Met wat speciale effecten vliegt de dop vervolgens van de fles.

In de afgelopen weken deden onder meer John Mayer, Jason Statham, Diplo en Blake Shelton mee met de #BottleCapChallenge.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen