Marieke Elsinga keihard tegen Rob Goossens

Marieke Elsinga
Door: Lies Jansen
30-05-2020

Marieke Elsinga pakte de mediadeskundige Rob Goossens hard aan. Dat de presentatrice niet op haar mond gevallen is, was over het algemeen bekend. Nu vond ze een actie van deskundige Rob wel zo misplaatst dat ze het niet kon laten hem hierop aan te spreken. ,,Je hoeft toch niet zo zuur te doen”, aldus Marieke. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ruzie met Giel Beelen

Een tweet van de mediadeskundige was de aanleiding voor de woordenwisseling in RTL Boulevard. Rob vond een actie van Veronica Talpa radio-dj Giel Beelen, zo misplaatst dat hij dit moest delen op Twitter. De radio-dj maakte een grap over de roddels dat zijn contract bij Talpa zou worden beëindigd. ,,Dit was de laatste uitzending van mei”, vertelde Giel op de radio. Waarbij Rob dacht dat het over ‘mij’ ging. Een misplaatste grap aldus Rob, omdat er bij Talpa al 300 collega’s moesten vertrekken. ,,Eens zien of je er in september ook nog om kan lachen”, tweette Rob terug aan Giel. Verwijzend naar een contract van Giel die mogelijk niet verlengd zou worden. 

‘Niet zo zuur doen’

Maar deze tweet vond Marieke veel te zuur: ,,Je hoeft toch niet zo zuur te doen?!” Toen Rob de uitleg gaf over de 300 ontslagen collega’s zei ze fel: ,,Ja tweet dat dan!”

Meer DenD