Marieke Elsinga komt vanavond NIET naar Boulevard

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Marieke Elsinga krijgt nog een beetje extra vakantie. Ze is positief getest op corona en kan dus niet naar de studio komen. ,,Het had zo een leuke week moeten worden”, aldus de presentatrice.

Marieke Elsinga heeft ruim twee weken heerlijk vakantie kunnen vieren. In deze periode heeft ze, onder andere, een nieuwe hobby opgepakt. Vanmorgen stond ze fris en fruitig weer klaar om aan de slag te gaan in de Q-musicstudio bij de ochtendshow en later vandaag stond RTL Boulevard op de planning. Maar dat laatste mocht niet zo zijn…

Schorre stem en rasperige keel

Ze had namelijk een schorre stem en een rasperige keel. Ze deed daarom een zelftest en die was negatief. Voor de zekerheid wilde ze toch nog een PCR-test laten doen. Wat bleek? Die was positief. Helaas want ze zegt: ,,Het had zo een leuke week moeten worden.”

Ze kan morgen gelukkig nog wel voor Q aan de slag vanuit huis, maar Boulevard moet ze tóch echt overslaan. Gelukkig hoeft ze de quarantaine niet alleen te doen. Ze is samen met haar poes: ,,Dus, quarantaine Kiki. Jij en ik”, zegt ze tegen haar poes die op de achtergrond ligt. Collega Domien Verschuuren is ook positief getest. Mattie Valk moet ook in Quarantaine.

Tags

CORONACORONATESTCORONAVIRUSMARIEKE ELSINGAQ MUSICRADIORTL BOULEVARD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck