Marieke Elsinga stopt per direct bij RTL Boulevard

Door: Nikola van Krieken
16-07-2022

Marieke Elsinga is na vijf jaar abrupt gestopt bij RTL Boulevard. Dat maakte ze gisteravond aan het einde van de uitzending bekend. Ze vertrekt per direct bij de showrubriek.

Zonder vooraankondiging maakte ze aan het einde van de uitzending bekend dat ze er per direct ophoudt met haar werkzaamheden bij RTL Boulevard. 

‘Ik ga dus mijn vleugels uitslaan’


“Dit was RTL Boulevard voor vanavond. Het was ook meteen mijn allerlaatste RTL Boulevard. Ik heb besloten om te stoppen. Ik vind het heel jammer, maar ik maak ook heel graag nog andere programma’s bij RTL en ik doe ook nog de ochtendshow bij Qmusic, dus andere programma’s maken komt er gewoon niet altijd van. “Ik ga dus mijn vleugels uitslaan en dan kan ik me ook weer op andere tv-programma’s focussen. Ik moet wel zeggen: het is echt met pijn in mijn hart dat ik wegga, want ik heb hier echt vijf jaar lang met zóveel plezier gestaan en ik heb fijne collega’s hier achter de desk, maar natuurlijk ook achter de schermen.”

Kraamvisite 

Haar collega’s Rob Goossens en Luuk Ikink lieten merken dat ze Marieke ontzettend gaan missen bij het programma. “We gaan je echt missen. We hebben hier met zoveel plezier en vertrouwen altijd aan de desk gestaan. Met hele leuke en ook heel verschrikkelijke uitzendingen. We hebben zo’n mooie tijd gehad. We gaan je ontzettend missen, maar gunnen je het allerbeste met de rest van je carrière”, aldus Ikink.

Marieke grapt nog: “Kom lekker op kraamvisite als het op een gegeven moment zover is!”

Er keken 622.000 mensen naar Marieke’s afscheid.

Meer DenD