Marieke Elsinga vindt haar werk het belangrijkst

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Marieke Elsinga wordt een van de vaste gezichten van RTL Boulevard. Ze neemt namelijk het stokje over van Peter van der Vorst.

Marieke zag het al aan komen want ze presenteerde het programma al regelmatig. Nu Van der Vorst programmadirecteur is geworden heeft hij geen tijd voor Boulevard meer. Maar haar drukke agenda wordt dus nog een stukje voller gepland met werk. Hoe houdt ze het vol om elke ochtend vroeg uit de veren te gaan voor haar ochtendprogramma op Qmusic, en daarna door te gaan naar RTL Boulevard?

Heilige vrijdag

Voor Marieke is de vrijdag heilig, ze houdt deze dag namelijk altijd vrij. ,,Die dag is voor mij, op die ene vrijdag per maand Boulevard na dan. Mijn manager weet dan ook: niets inplannen”, zegt ze in een interview met het AD. Af en toe als de presentatrice een heel weekend vrij heeft ligt ze ook wel eens een hele dag op bed Netflix te kijken.

Privéleven

Marieke’s privéleven is een ander verhaal. Dat is namelijk helemaal niet zo druk als haar werk. Ze heeft geen vriend of kinderen waar ze voor moet zorgen. ,,Ik heb nu de leeftijd dat vriendinnen om me heen kinderen krijgen. Die willen dan óók werken, én een leuke partner zijn én een goede vriendin blijven. Dat is een heel bedrijf! Dus laten we mijn schema niet overdrijven. Ik moet hooguit oppassen dat ik uit het feit dat ik mijn werk geweldig vind, geen roofbouw pleeg op mijn privétijd’’, vertelt ze aan het AD.

Tags

MARIEKE ELSINGAPETER VAN DER VORSTPRESENTATRICEQMUSICRADIO DJRTL BOULEVARD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck