Mark Baanders en vriend uit elkaar

Mark en vriend uit elkaar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Verdrietig nieuws voor Mark Baanders: na twee jaar is zijn relatie met Boaz gestrand. ,,Onze relatie is onlangs stukgelopen”, vertelt Mark aan De Telegraaf.

Mark Baanders werkt momenteel aan de opnames van zijn programma Baanders wil een baby, waarin hij de mogelijkheden onderzoekt om als homoseksuele man een gezin te stichten.

Kinderwens

,,Ik laat in de serie zien hoe mijn vrienden omgaan met mijn seksualiteit en babywens, en hoe dat ook ooit voor onbegrip zorgt. Ik word weleens uitgelachen omdat ik nu al over kinderen nadenk, terwijl het proces om kinderen te krijgen voor mij heel lang duurt”, vertelt Mark aan De Telegraaf.

Relatiebreuk

Maar de opnames lopen uiteindelijk anders dan verwacht. ,,Tot voor kort had ik het liefste met mijn ex-vriend Boaz een gezinnetje willen stichten, maar onze relatie is onlangs stukgelopen. Dit foutje in de sterren was helaas niet te voorzien toen ik voorstelde om over onze kinderwens een documentaire te maken.”

Mark en Boaz waren twee jaar samen. Waarom de relatie is gestrand wil Mark niet zeggen.

Het Perfecte Plaatje

Baanders deed afgelopen seizoen mee met Expeditie Robinson en is vanaf vanavond elke woensdag te zien in Het Perfecte Plaatje. Hoewel hij genoot van de opnames, heeft hij wel even geaarzeld om mee te doen. ,,Ik had net Expeditie Robinson achter de rug. Na een tijdje kunnen mensen je ook beu worden. Wat mij uiteindelijk heeft overgehaald, is mijn angst dat er hierna misschien wel geen nieuw seizoen meer komt van de reiseditie, omdat het duur is om te maken.”

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck