Mark Gillis lacht om vergelijking Meilandjes: ‘Geen concurrentie’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Omdat de programma’s Massa is Kassa en Chateau Meiland allebei over een gezin gaat met de nodige sensatie en hilariteit, worden de twee families vaak met elkaar vergeleken. Maar Mark Gillis kan daar alleen maar om lachen. ,,Zij zijn geen concurrentie.”

De familie Gillis en de familie Meiland worden vaak met elkaar vergeleken. Beiden hebben ze een eigen realityserie en Peter heeft net als de familie Meiland een gigantisch kasteel gekocht.

Totaal verschillend’

Toch ziet Mark Gillis de Meilandjes niet als concurrentie. Als hem wordt gevraagd of hij en zijn familie niet stiekem bij de Meilandjes afkijken, moet hij een beetje grinniken. ,,Wij hebben helemaal niets afgekeken. Wij zijn gewoon precies zoals we zelf zijn”, zegt hij in gesprek met De Telegraaf. ,,Ik denk als je ons vergelijkt met de familie Meiland, dan zijn we totaal verschillende type en soort mensen. Geen concurrentie.”

‘De Meilandjes moeten ervan leven’

Ook vader Peter wil liever niet vergeleken worden met de familie Meiland. Eerder liet hij al weten niet de Meilandjes achterna te willen gaan. Martien is naast Chateau Meiland ook te zien in allerlei andere shows als Wie van de Drie, iets wat Peter helemaal niet ziet zitten. ,,Ik word wel gevraagd om aan programma’s mee te doen, maar dat doe ik niet.”

Peter zit er dan ook niet mee als zijn televisie-avontuur ooit eindigt, hij heeft namelijk geld zat. ,,Voor het geld hoef ik het sowieso al niet te doen. De Meilandjes moeten ervan leven, die hebben er hun baan van gemaakt, maar als het televisie-avontuur voor mij morgen ophoudt dan leef ik gewoon lekker verder.”

Tags

FAMILIE MEILANDGILLISMARK GILLISMARTIEN MEILANDMEILANDMEILANDJESPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck