Mark Rutte gespot Schiphol: ‘Staat net als iedereen in de lange rij’

Mark Rutte in de rij op Schiphol
Door: Charlotte Wijnen
22-07-2022

De zomervakantie is begonnen en ook Mark Rutte besluit de zon op te gaan zoeken. Hij is gespot op Schiphol, waar de wachtrijen met de dag langer worden. Toch koos de minister-president niet voor voorrang: net als iedereen sloot hij achter in de rij aan.

Al wekenlang kampt Schiphol met enorme rijen van vakantiegangers. Veel bekende mensen hebben daar geen last van: zij komen via een speciale ingang binnen waardoor ze niet hoeven te wachten.

‘Gewoon net als alle andere mensen’

Maar Rutte kiest kennelijk niet voor zo’n voorkeursbehandeling. Voormalig 3FM-baas Wilbert Mutsaers moest even twee keer knipperen toen hij de minister-president achter hem in de rij zag staan.

,,We gaan op vakantie en Mark Rutte wilde mee! Nee hoor, maar hij stond zojuist precies achter ons in de rij”, schrijft Mutsaers op Facebook. Rutte ging tijdens het wachten zelfs nog even op de foto met de kinderen van Wilbert.

Volgens Wilbert was het een lange rij en heeft Rutte keurig gewacht tot hij aan de beurt was. ,,We stonden in dezelfde rij ja, gewoon als alle andere mensen, en zijn er net doorheen. Anderhalf uur, netjes.”

Meer DenD