Mart Hoogkamer krijgt steun van collega’s na wéér een bierdouche

Mart Hoogkamer krijgt weer een bierdouche
Door: Isabel Kouwenoord
21-08-2022

Mart Hoogkamer heeft gisteren opnieuw een bierdouche over zich heen gekregen. Tijdens een show op het Drentse Boerenrockfestival in Drouwenermond werden er vanuit de zaal biertjes het podium op gegooid. De zanger was daar niet van gediend en besloot te vertrekken.

Op Instagram deelt Mart beelden van het optreden. Hierop is te zien dat hij van het podium loopt nadat hij het publiek meermaals heeft gevraagd te stoppen met het gooien van bier. ,,Is dit normaal?”, vraagt de zanger zich af. Mart vindt het jammer voor de fans die speciaal voor hem zijn gekomen. ,,Voor de mensen die speciaal voor mij kwamen sorry hiervoor…we hebben het WEER geprobeerd.” Ook bedankt hij de organisatie voor ,,jullie steun en begrip”.

LEES OOK:

Publiek woest op Mart Hoogkamer

Steun

Gelukkig kan Hoogkamer ook op steun en begrip rekenen van zijn collega’s. ,,Het is zo in en in triest. Het disrespect..”, schrijft Tim Douwsma. Danny Froger noemt het ‘ongelooflijk’ en ook zanger Wolter Kroes vindt het goed dat Mart niet verder is gegaan met optreden. ,,Dit kan echt niet”, vindt hij. ,,Ahhh schat wat vervelend!”, schrijft Shirma Rouse. ,,Ook voor alle lieve fans die juist zin hadden om met je te feesten. Dit is echt zuur!”

Het is niet de eerste keer dat Mart het publiek teleur stelt: begin vorige maand kwam de zanger niet opdagen op een festival van RadioNL. Het publiek reageerde woedend en velen staken zelfs hun middelvinger op.

Meer DenD