Mart Smeets snauwt naar De Vooravond

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Presentator Mart Smeets blijkt niet al te grote fan van talkshow ‘De Vooravond’. Dit maakt een passage uit het zaterdag-magazine van het Algemeen Dagblad pijnlijk duidelijk. Wanneer de 74-jarige presentator wordt gebeld door een redacteur van De Vooravond, maakt hij zwaar geïrriteerd een eind aan het belletje.

‘Licht imbeciele BN’er’

Tijdens een interview voor het blad Mezza neemt Smeets de telefoon op. Het blijk een redacteur van De Vooravond. ,,Nee dat ga ik niet doen”, begint Smeets aan de telefoon tegen de redacteur. ,,Weet u, ik ga zelf over mijn tijd (…) Nee, echt niet. Daar ben ik veel te knorrig voor. U moet maar even doorzoeken, dan vindt u vast een jonge, gesoigneerde, licht imbeciele BN’er die heel graag mee wil werken. Goedemiddag!”, vervolgt Smeets in het belletje.

Smeets maakt in het interview met Mezza duidelijk niet meer in ‘dat soort’ programma’s te willen zitten. Op de vraag waarom Smeets verzocht een licht imbeciele BN’er te zoeken, antwoordt de presentator: ,,Ach, je overdrijft altijd een beetje in zo’n gesprek. Dat meisje aan de telefoon begreep het meteen.” 

‘Te weinig urgentie’

Uit eerder nieuws bleek dat talkshow ‘De Vooravond’ behoorlijk zwaar weer kent. Zo heeft de talkshow onder andere besloten het presenteerduo Renze Klamer en Fidan Ekiz te vervangen. De formule zal worden aangepast, wegens te weinig urgentie. Sophie Hilbrand en Khalid Kasem zullen elkaar afwisselen als nieuwe presentatoren. Een beslissing die Klamer behoorlijk rauw op zijn dak viel. ,,Ik heb dit nog geen 24 uur geleden gehoord, en sta nog perplex. Geschrapt vanwege te weinig urgentie, terwijl vanuit het management voorafgaand aan seizoen 2 de opdracht was: meer entertainment. Wie het snapt mag het zeggen. Ik ga eens goed nadenken wat ik nu wil doen”, aldus Klamer op Twitter. 

Tags

ADDE VOORAVONDEKIZFIDANFIDAN EKIZMART SMEETSRENZERENZE KLAMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie