Martha Stewart hekelt Meghan Markle: ‘Ze is een groentje’

Martha Stewart hekelt Meghan Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Net nadat Meghan Markle haar eigen lifestylemerk lanceerde, komt ze nu ook met een eigen kookshow op Netflix. Sommigen vermoeden dat Meghan in de voetsporen van de bekende tv-kok Martha Stewart wil treden, maar Martha zou daar helemaal niet blij mee zijn…

Martha Stewart zegt publiekelijk beleefde dingen over het nieuwe lifestylemerkvan Meghan Markle, maar volgens insiders is Martha absoluut geen fan van de vrouw van prins Harry. Sterker nog: Martha zou niet kunnen wachten om de ondergang van Meghan te vieren.

Martha hekelt Meghan

,,Martha is het beu om door mensen te worden ondervraagd over hoe ze over Meghan’s onderneming denkt, omdat het irritant en beledigend voor haar is dat ze wordt vergeleken met een groentje!”, vertelt een bron aan In Touch. ,,Martha heeft tientallen jaren besteed aan het opbouwen van haar merk op basis van puur talent, praktijkgericht hard werken en een originele visie. Als Meghan denkt dat ze dat met nauwelijks enige ervaring kan nabootsen, simpelweg omdat ze met een prins getrouwd is, moet ze beter nadenken.”

‘Wreed’

Volgens de bron heeft Martha dan ook geen vertrouwen in het succes van Meghan. ,,Maar als ze uiteindelijk wel een concurrent wordt, zal Martha zich niet inhouden om haar neer te halen. Ze is nog steeds net zo competitief! Ze speelt aardig voor de camera’s, maar achter de schermen is ze wreed.”

Onder enorme druk

Tegelijkertijd staat Meghan onder enorme druk. ,,Meghan staat onder enorme druk om dit te laten slagen. Zij en Harry hebben te veel uitgegeven en leven een levensstijl boven hun stand”, legt de bron uit. ,,Als ze dit niet omdraaien, kunnen ze zelfs arm worden. Martha kan zo gemeen zijn als ze wil. Meghan zal gewoon door blijven ploegen, want ze heeft geen keus.”

Tags

MEGHAN MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck