‘Marthe van K3 in het geheim getrouwd’

Martha in het geheim getrouwd
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

K3’tje Marthe De Pillecyn zou afgelopen zaterdag in het geheim getrouwd zijn met haar vriend Sinerjey Meyfroodt. Het was een intieme bijeenkomst met ongeveer vijftig gasten.

Er gaan al lange tijd geruchten over een bruiloft, maar afgelopen weekend zou die droom werkelijkheid zijn geworden voor Marthe en haar vriend. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Vijftig gasten

Op de bruiloft zouden ongeveer vijftig gasten zijn geweest. En om te voorkomen dat het nieuws uit zou lekken, zouden Marthe en Sinerjey op de speciale dag voorzorgsmaatregelen hebben genomen. Zo moesten alle gasten hun mobiele telefoon inleveren. Waar de bruiloft heeft plaatsgevonden is echter niet bekend.

Studio 100 wil het huwelijk noch bevestigen noch ontkennen.

Marthe hintte al eerder op huwelijk

Dat Marthe en Sinerjey een koppel zijn, was echter geen geheim. De twee hebben elkaar in 2019 leren kennen bij Studio 100. Daarvoor had Marthe een relatie met Viktor Verhulst, de zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst.

De K3-zangeres hintte al eerder op een huwelijk. ,,We zijn enorm naar elkaar toe gegroeid tijdens de coronacrisis”, zei ze destijds in gesprek met Dag Allemaal. ,,Omdat we altijd met zijn tweetjes waren, zijn we veel sneller gegroeid als koppel dan in normale tijden het geval zou zijn.”

Tags

BRUILOFTGEHEIMHUWELIJKK3TROUWERIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck