Martien keihard naar Nadège

Martien Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Over vijf maanden, in oktober, pakken Martien Meiland en zijn gezin hun tassen en koffers en gaan terug naar Nederland. In Hengelo hebben ze een prachtige woonboerderij gekocht waar ze de komende jaren willen wonen. Nadège, de huishoudster van het chateau in Frankrijk, blijft alleen achter. Martien blijkt dat niet zo sneu te vinden als veel kijkers. 

‘Dit gebeurt meer mensen’


,,Ik ben heel verdrietig, want ik houd zo veel van deze familie. Als ik alleen ben, moet ik huilen”, zegt de Franse vrouw tegen weekblad Privé. ,,Ik zal ze los moeten laten, maar ik zal ze zeker opzoeken in Nederland.” Nadège heeft het er dus erg moeilijk mee, maar zal niet snel kunnen uithuilen bij haar baas Martien. ,,Ze zal ander werk moeten zoeken. Dit ondervinden veel meer mensen van wie hun baan verandert”, zegt hij hard. ,,Misschien dat we iemand kunnen vinden die het bedrijf voor kan zetten met Nadège erbij. Dan wordt ze met de inboedel mee verkocht.” Erica begrijpt haar huishoudster iets beter: ,,Wij missen maar één persoon en voor haar gaan er vier personen weg van wie ze houdt.”

Geflopte actie

Kijkers van Chateau Meiland leefden wel mee met de huishoudster en een van hen besloot een actie op te zetten. Mensen konden geld doneren waar Nadège uiteindelijk het kasteel van kon kopen of een ander appartement in een betere woonwijk. Die actie liep echter uit op een flop en er is nog geen 3000 euro opgehaald.

Tags

ACHTERHOEKACTIEHENGELOMARTIEN MEILANDNADÈGEWEG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck