Martien Meiland stopt met verslaving

Martien Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Martien Meiland heeft na jaren de knoop doorgehakt: hij stopt met roken. Vanaf nu wil Martien zijn gezondheid op nummer één zetten en de sigaret uit zijn leven bannen. 

Benauwd

,,Ik was zo benauwd, dat hebben jullie allemaal kunnen zien in de serie. Ik dacht: Martien, dit gaat niet goed. Jij moet stoppen ermee”, zegt Martien Meiland tegen RTL Boulevard. Hij is al een tijdje bezig met stoppen, want op 26 maart stak hij zijn laatste sigaret op. Drie maanden geleden dus al!
Helaas kan Martien niet op veel steun rekenen van zijn vrouw Erica en dochter Maxime, want die roken allebei nog wel. ,,Ik denk: meid, waar begin je aan.” Erg in de verleiding om toch weer een sigaret op te steken, komt Martien niet. ,,Ik moet het niet meer. Ik ben zo benauwd geweest. Klaar.”

Zorgen om alcoholgebruik

Roken is niet de enige slechte gewoonte van Martien, want hij grijpt ook regelmatig naar de fles. Zo vaak dat kijkers en zelfs organisaties zich zorgen maken over zijn drinkgedrag. Zo heeft Wim van Dalen van Kennisinstituut STAP ooit het volgende tegen RTL Boulevard gezegd: ,,Alsof je geen gelegenheid voorbij kan laten gaan zonder wijn.” Floor van Bakkum van Jellinek reageerde op het feit dat de Meilandjes regelmatig nog voor het middaguur het eerste glas wijn al hebben gedronken. ,,,Ik vind half 12 nogal vroeg om te beginnen met alcoholgebruik.” Zal Martien zelf het ooit eens worden met de deskundigen en naast zijn sigaret ook het glas laten staan? 

Tags

CLAIREMARTIENMAXIME MEILANDROKENSIGARETTENVERSLAVING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck