Martien reageert op ‘nieuwe liefde’

Martien Meiland
Door: DitjesenDatjes
28-10-2019

Volgens de laatste geruchten is Martien Meiland gevallen op een knappe Fransman. Dat zou betekenen dat Erica niet langer op de eerste plaats komt en de toekomst van het Chateau in gevaar is. Martien reageert op alle commotie rondom zijn nieuwe liefde.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Reactie

Martien liet al eens weten open te staan voor een nieuwe liefde. De man moet dan wel goed binnen het gezin passen en natuurlijk in het Chateau willen werken. In de preview van de nieuwe en tevens laatste aflevering is te zien dat de kasteelheer zijn oog laat vallen op een knappe Franse fotograaf. ,,Ik vind dit een hele leuke man. Hij heeft hele prachtige ogen en hele mooie wimpers”, zegt Martien.

In een Youtubefilmpje van fotograaf Ferry de Kok reageert Martien Meiland. Als Edwin Bredius van weekblad Privé begint over de nieuwe liefde antwoordt Martien meteen: ‘Was het maar waar!’.

Huwelijk

Het is bekend dat Martien en Erica getrouwd zijn, maar dat hun relatie enkel platonisch is. De twee slapen gescheiden van elkaar en hebben geen seks. Martien is al jaren uit de kast, maar hij en Erica houden zoveel van elkaar dat ze een half jaar geleden opnieuw in het huwelijksbootje zijn gestapt. Erica zou niet anders meer willen: ,,Wat Martien en ik met elkaar hebben, overstijgt het seksuele. Ik taal er eerlijk gezegd niet naar. Het lijkt wel alsof mijn lichaam die afdeling even op slot heeft gezet”, zei ze eerder over haar huwelijk met Martien.

Meer DenD