Martien vergelijkt zichzelf met The Beatles

Martien Lennon de broer van John
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een uitspraak van Martien Meiland heeft voor grote verbazing gezorgd bij kijkers van Chateau Meiland. Martien vertelt dat hij zichzelf met The Beatles vergelijkt. ,,Wel qua fans!”

Sommige mensen zien ze liever niet meer op televisie, maar andere mensen zijn nog altijd fan van de familie Meiland. Gisteren was in Chateau Meiland te zien hoe er een fandag voor de Meilandjes werd georganiseerd. En zoals we van de Meilandjes gewend zijn, was het een hysterische en chaotische dag.

Fandag Meilandjes

Kennelijk voelde Martien de drukte al aankomen, want voordat ze naar Doornspijk vertrokken had hij al het gevoel dat er veel fans zouden komen. ,,Het is wel heel apart”, zei Martien. ,,Dat is toch heel raar, een fandag? Dan komen er allemaal mensen uit België en alle hoeken naar Nederland naar een bepaalde plek en dan komen wij uit zo’n auto gestapt. En dan voel ik mij helemaal Willem-Alexander en Máxima, die ook altijd zo zwaaien naar mensen.”

The Beatles

Martien vergelijkt het zelfs met de gekte rondom The Beatles tientallen jaren geleden. ,,Net als The Beatles. Daar gingen mensen ook helemaal gillen”, zegt hij. Erica begrijpt niet hoe Martien daarbij komt. ,,Dat is wel heel andere koek dan dit, hé? Je gaat jezelf toch niet vergelijken met The Beatles?”, vraagt ze. ,,Wel qua fans!”, antwoordt Martien. Erica denkt niet dat er mensen gaan gillen, maar Martien denkt van wel. ,,Heel hard. Ja, ze gaan gillen.”

Hilariteit bij kijkers

Kijkers moeten lachen om de uitspraak van Martien. ,,Martien vergelijkt deze dag met de komst van The Beatles”, schrijft iemand op X. Een andere kijker is het daarmee eens. ,,Martien vergelijkt zijn familie fandag met The Beatles… Oh god…”

Verhuizing Maxime

Gisteren bevestigde Maxime dat ze met haar gezin opnieuw gaat verhuizen. Veel wil ze er niet over kwijt, want volgens haar is de reden van de verhuizing ‘privé’. Maar de verhuizing roept wel een hoop vragen op. ,,Zijn ze hun ‘droomhuis’ nu alweer zat of spelen er andere problemen?”, schrijft juicekanaal Realityfbi op Instagram.

Tags

CHATEAU MEILANDMARTIEN MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck