Martijn Krabbé valt af voor huwelijk

Door: DitjesDatjes
17-07-2019

AMSTERDAM – Martijn Krabbé is flink aan het afvallen voor zijn aanstaande huwelijk. Dat meldt de Voice-presentator woensdag in RTL Boulevard.

“Ik leef al twee maanden op eiwitzakjes”, grapte Krabbé in een interview over het nieuwe seizoen van The Voice of Holland. “En ik hoop het zo lang mogelijk uit te houden.” Volgens RTL Boulevard is de 51-jarige presentator vooral aan het lijnen voor zijn aanstaande huwelijk met zijn verloofde Deborah Wietzes.

Krabbé wil desgevraagd niet melden hoeveel hij exact is afgevallen. “Maar het doet mij goed dat het mensen opvalt”, voegt hij daar kort aan toe.

Het is overigens niet bekend wanneer Krabbé en Wietzes exact in het huwelijk treden, maar naar verwachting is de grote dag deze zomer gepland. Het stel maakte vorig jaar augustus bekend samen te zijn. Krabbé vroeg zijn vriendin in december met een sinterklaasgedicht ten huwelijk.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen