Martijn Krabbé zegt: ‘Ja, ik wil!’

Door: Ditjes en Datjes
19-09-2019

Martijn Krabbé en Deborah Wietzes hebben elkaar donderdag het ja-woord gegeven. Dit laat Krabbé weten via social media door middel van een selfie te posten met zijn vrouw.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Lang leve de liefde

,,We zijn getrouwd!!!!!!!!” schrijft Deborah’s echtgenoot met wel heel veel uitroeptekens. ,,Lang leve de liefde!!!! I love you forever.” schrijft de presentator er nog bij. Het koppel zijn in Parc Broekhuizen in Leersum (vlakbij Utrecht) in het huwelijksbootje gestapt.

Sinterklaasgedicht

Het pasgetrouwde stel was zo’n acht maanden verloofd. Vorig jaar met Sinterklaas, tijdens pakjesavond, besluit Krabbé op zijn knieën te gaan en Deborah ten huwelijk te vragen door middel van een sinterklaasgedicht. Het antwoord hierop was een volmondige ‘ja!”

‘Opeens was het… BOEM’

Net na de scheiding met zijn ex Amanda Beekman leert hij de 44-jarige Deborah kennen op zijn wintersportvakantie. De relatie begon vriendschappelijk en jaren later bloeide er toch iets meer op. ,,We kusten elkaar na een etentje gedag. Dat was anders dan anders. Allebei dachten we: ’Misschien is er meer’. Ik vroeg haar om nog een kus. Opeens was het… BOEM” vertelde hij aan De Telegraaf.

Overtuigd

De 51-jarige is tot twee maal aan toe gescheiden van Amanda Beekman. Samen kregen zij vier kinderen: Bickel, Michelle, Jasmijn en Achilles. Begin 2018 verbrak de 51-jarige zijn relatie met danseres Noi Pakon Schuijffel. Toch wilde Martijn nog een keer trouwen. ,,Het moet toch gewoon een keertje lukken, voor altijd. Ik denk zelf dat dat deze keer wordt” vertelt hij eerder aan RTL Boulevard.

Meer DenD