Mary Borsato legt schuld vreemdgaan Marco deels bij Leontine

Mary geeft leontine deels de schuld van vreemdgaan Marco
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Toen het overspel van Marco aan het licht kwam, heeft Mary Borsato haar zoon nooit veroordeeld. Volgens haar was het zelfs ook een beetje de schuld van Leontine. ,,Waar twee kijven, hebben twee schuld. Daar ben ik van overtuigd.”

‘Ook schuld van Leontine’

Direct toen zijn affaire met Iris de Hond aan het licht kwam en zijn huwelijk was bezweken, vluchtte Marco naar zijn moeder. Daar werd hij met open armen ontvangen. ,,Ik zag dat hij er slecht aan toe was. Uiteindelijk heeft hij me verteld wat er was gebeurd”, legt Mary Borsato uit in weekblad Story.

En hoewel Mary zegt dat ze altijd een goede band met Leontine heeft gehad en er ook in die tijd voor haar was, legt ze de schuld van Marco’s vreemdgaan ook deels bij haar neer. ,,Ik heb Marco nooit veroordeeld. Waar twee kijven, hebben twee schuld. Daarvan ben ik overtuigd.”

Steeds meer overspelverhalen

Inmiddels zijn Marco en Leontine weer samen en de zanger vertelde onlangs op de Belgische zender Eén dat hij écht met Leontine oud wil worden. Ondertussen komen er wel steeds meer verhalen naar boven, onder andere het gerucht over de affaire met Maan de Steenwinkel.

Een voormalige liefde van de zangeres klapte onlangs nog uit de school. Maan zou zelf hebben gezegd dat ze tijdens The Voice of Holland een affaire heeft gehad met Marco.

Mary woest

De geruchten dat Marco weer vreemd zou gaan, zijn ook bij Mary terecht gekomen. De overspelverhalen maken haar woest. ,,Dat typetjes als Yvonne Coldeweijer blijven roepen dat Marco nog steeds vreemdgaat, maakt me woest. Mensen liegen over zijn vreemdgaan”, zegt Mary.

Volgens haar heeft haar zoon niet eens tijd voor andere vrouwen. ,,Elk vrij uurtje dat Marco heeft, is hij bij Leontine of met zijn kinderen. Hij heeft niet eens de tijd om naar een andere vrouw te kijken.”

Tags

AFFAIRELEONTINE BORSATOLEONTINE EN MARCOMAAN DE STEENWINKELMARCO BORSATOMARY BORSATOOVERSPEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck