Mary Borsato na heftige inbraak: ‘Ik heb niks’

Mary Borsato
Door: Lois Kuhfus
15-10-2020

Het was een heftig jaar voor de Borsato’s. Marco keerde na zijn scheiding met Leontine noodgedwongen terug naar zijn moeder Mary. Daar werd afgelopen zomer op klaarlichte dag ingebroken op klaarlichte dag. Mary vertelt over de gevolgen van deze heftige inbraak. ,,Ik heb nog niks…”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het was flink schrikken voor Marco en Mary Borsato. De inbrekers roofde op klaarlichte dag Mary’s villa leeg en maakte flinke buit. Enkele dierbare sieraden van Mary werden gestolen, evenals dure cameraspullen van Marco. Het was de zoveelste tegenslag voor de Borsato’s, die aangaven dat ze ‘heel erg geschrokken’ waren.

Spullen terug

Al snel kwam er een positieve draai aan de zaak. Een van de daders zou zijn gepakt. Een politiewoordvoerder liet aan Shownieuws weten dat een gedeelte van de buit teruggevonden werd.

 ,,We hebben een 32-jarige Haarlemmer aangehouden inzake heling van de gestolen spullen. Een deel van de buit is daarmee terug.” 

In RTL Boulevard reageert Mary op dit gerucht. Zij vertelt dat er nog helemaal niets terug is. ,,Helemaal niets van waar. Hoe dat verhaal in de wereld is gekomen, geen idee.”

Mary en Marco hebben hun kostbare bezit nog steeds niet terug, en zullen dit waarschijnlijk ook niet krijgen. ,,Ik heb nog niks teruggekregen. Er werd verteld dat ik alles terug had. Ik heb nog helemaal niks terug.”

Het doet Mary pijn dat haar kostbare herinneringen hiermee voorgoed verdwenen zijn. ,,Dat vind ik erg. want je bent natuurlijk heel veel herinneringen kwijt.”

Marco

In februari strandde het huwelijk van Marco en Leontine na 22 jaar. Hij trok in bij zijn moeder en het ging niet al te best met de zanger.

Marco kampte met een burn-out en ging compleet offline: geen optredens, geen social media, geen interviews. Inmiddels is hij verhuisd naar Alkmaar, waar hij voor 1.100.000 euro een appartement kocht.

Als Mary gevraagd wordt hoe het nu met haar zoon gaat weigert zij te antwoorden. ,,Nou schat, laten we het daar maar niet over hebben. Dat doe ik liever niet.

LEES OOK:

Krijgt Marco Borsato een tweede kans? ‘Mijn eerste echte grote liefde’

Meer DenD