Mary Borsato reageert op inbraak

Mary Borsato
Door: Tanja Brouwer
11-06-2020

Marco Borsato en zijn moeder Mary hebben opnieuw een grote tegenslag te verwerken. Onlangs is er op klaarlichte dag ingebroken in de villa van Mary Borsato in Stompetoren. In een korte reactie laat de expert in bruidsjurken weten hoe ze zich voelt.

Buurtonderzoek

Er zouden enkele dierbare sieraden van Mary Borsato zijn verdwenen en ook hebben de inbrekers de cameraspullen van Marco meegenomen. ,,We zijn erg geschrokken”, vertelt Mary aan Shownieuws nadat er door weekblad Weekend over werd geschreven. Inmiddels is er aangifte gedaan van de inbraak, maar er zijn nog geen verdachten opgepakt. Het buurtonderzoek zou nog lopen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

 
Marco Borsato heeft niet gereageerd. De afgelopen maanden zocht hij de media niet op en hij heeft zelfs niet gereageerd op alle geruchten rondom de eventuele affaires die hij had tijdens zijn huwelijk met zijn vrouw Leontine. Alleen die met de pianiste Iris Hond heeft hij bevestigd.

Verhuizingen

Op dit moment woont de zanger bij zijn moeder Mary. Nadat hij en Leontine besloten te gaan scheiden na een huwelijk van meer dan 20 jaar, pakte hij zijn spullen en ging naar zijn moeder. Leontine bleef in de echtelijke villa wonen samen met de kinderen. Naar verluidt heeft Marco onlangs een penthouse gekocht in Alkmaar, waar hij oorspronkelijk vandaan komt, en neemt hij over enkele weken zijn intrek in zijn nieuwe stulpje. Leontine zoekt momenteel naar een villa in Blaricum, waar ze nu ook woont, maar dan net iets dichter bij het centrum.

Meer DenD