Massale steun voor ouders van baby Miguel

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Het geld is binnen! De oog-operatie van de drie maanden oude Miguel kan gepland worden nu er genoeg geld is, mede dankzij voetballer Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe.

Ingreep in VS

Ouders Michael en Lieveke deden eerder deze week een emotionele oproep in het Eindhovens Dagblad om een financiële ondersteuning voor de operatie. De zorgverzekering wilde niet bijdragen aan de ingreep in de VS. Ten einde raad zocht het duo de publiciteit om de situatie van Miguel onder de aandacht te brengen.

Statiegeld

Vanaf het moment dat het verhaal online ging, werd er massaal gereageerd. Er werden statiegeld-acties gehouden en voetbalshirts geveild. De ouders ontvingen ook giften van onbekenden. Toch werd pijnlijk duidelijk dat 110.000 euro een zeer groot bedrag is.

Nadat de oproep op tv verscheen kwamen ook Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe in actie. Daardoor is er nu genoeg geld binnen en kunnen andere acties afgebouwd en stopgezet worden.

Kunststof hoornvlies

,,Wat zijn er ongelofelijk veel lieve mensen in deze wereld”, reageerde moeder Lieveke de Kort in AD. Ze deed de laatste dagen geen oog dicht en gaat zich nu op de reis naar de VS voorbereiden. De operatie zal waarschijnlijk half november uitgevoerd worden. Miguel krijgt een kunststof hoornvlies zodat hij voor het eerst in zijn leven kan zien.

https://www.instagram.com/p/BauGIyLgTWs/

 

Tags

WESLEYWESLEY SNEIJDERYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck