Massale steunbetuigingen voor Fred van Leer: #TeamFred

Fred van Leer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een heftige ontwikkeling rondom de uitgelekte seksvideo van stylist Fred van Leer. Zondagmiddag werd Fred om onbekende reden opgenomen in het ziekenhuis. Op Twitter spreekt men massaal hun steun en medeleven voor Fred uit met de hashtag #TeamFred.

Uitgelekt

Donderdag lekte een seksvideo van de stylist en presentator uit. Het bleef in eerste instantie stil rondom Fred, maar uiteindelijk besloot hij toch te reageren.

Op Instagram schreef hij hoe vreselijk de gebeurtenis voor hem is geweest.

,,Lieve mensen,

Ik ben enorm geroerd door alle lieve berichten en het medeleven. Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd. Ik heb tijd nodig om het te verwerken, daarom ben ik de komende tijd offline. Ik word omringd door lieve mensen die goed voor mij zorgen.”

LEES OOK:

Fred van Leer in ziekenhuis

#TeamFred

Nadat Fred ook om onbekende reden opgenomen werd in het ziekenhuis, kwam de hashtag #TeamFred tot leven. Op Twitter nemen mensen het op voor de stylist, en wensen hem steun toe.

,,Lieve @FredvanLeer, makkelijk gezegd, maar laat je zelf er niet onder krijgen. Ik en heel veel Nederlanders vinden je geweldig. Veel sterkte en heel veel <3. #TeamFred” schrijft een volger.

,,Ik ben van slag…ik kan aan bijna niks anders meer denken, vind het zó vreselijk. Ik weet hoe je je kan voelen als je gepest en vernederd bent, dat gun je niemand…ik hoop zo dat hij er bovenop komt, met goede hulp #TeamFred” en ,,Houd je taai Fred van Leer. #TeamFred” luiden de reacties.

Het management van Fred liet eerder weten dat hij in goede handen is in het ziekenhuis. Verder zijn er nog geen updates over zijn situatie.

Tags

FRED VAN LEERSEKSVIDEOUITGELEKTZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck