Matthew McCounaghey speelt virtueel bingo met bejaarden

Door: DitjesDatjes
07-04-2020

Een aantal senioren uit Round Rock, Texas wisten niet wat ze meemaakten toen niemand minder dan Matthew McCounaghey een potje bingo met hen ging spelen via de computer. De acteur, zelf ook afkomstig uit Texas, organiseerde de bingoavond om de ouderen een verzetje te geven.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Matthew presenteerde de bingo en werd daarin bijgestaan door zijn vrouw Camila, hun twee kinderen en zijn moeder Kay. De senioren konden het geheel online volgen en hadden de grootste lol toen de acteur uiteindelijk twee winnaars bekend maakte. Het verzorgingshuis waar de ouderen wonen kwam woorden tekort om te acteur te bedanken voor zijn vriendelijke, en vooral vrolijke, geste.

McCounaghey postte een poosje terug een bericht op sociale media waarin hij zei ‘dat elk rood licht uiteindelijk weer op groen springt’. Daaraan refereerden de oudjes in hun dankwoord aan Matthew toen ze hem bedankten. “Wij willen je laten weten dat wij door zullen gaan om elk rood lampje weer groen te krijgen! Ontzettend bedankt voor alles en blijf gezond,” aldus de dankbare senioren.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD