Matthijs over twee weken weg bij NPO?!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Blijft Matthijs van Nieuwkerk (59) nog bij de NPO met het programma ‘De Wereld Draait Door’? Eerder werden er vraagtekens gezet bij de vraag hoe lang het programma nog zou draaien. Maar nu heeft Matthijs tijdens de uitzending van afgelopen maandagavond een eventueel vertrek aangekondigd.

Weer klap voor NPO

De talkshow bestaat al sinds oktober 2005. En is na al die jaren nog een daverend succes. Na het vertrek van zowel Jinek als Pauw zou het de zoveelste harde klap zijn voor de NPO. Hoe ze dit gaan opvullen blijft de vraag. Met het verlies van Matthijs zou de NPO een kijkcijferbom van ruim een miljoen mensen moeten missen.

,,Een weekje of twee…”

Het gesprek aan tafel bij Matthijs ging afgelopen maandag over het vertrek van Pauw. Daarbij schoven aan: Paul Witteman, Marcel van Roosmalen en Angela de Jong. Wanneer Angela vraagt naar een mogelijk vertrek van Matthijs: ,,Dus als jij het ook bekend gaat maken, Matthijs?” Waarop Matthijs reageert: ,,Ja dan weet ik wat me te wachten staat. Ik wacht heel even. Zodat er wat ruimte tussen zit, dat we weer zin hebben in een…” Het lijkt alsof Matthijs zijn woorden weer wil inslikken en vervolgt met: ,, Afijn, laat maar zitten.”

Paul Witteman is nog benieuwd en vraagt door: ,,Hoe lang kunnen we wachten tot aankondiging van vertrek?” Waarop Matthijs snel antwoord geeft: ,,Een weekje of twee.”

Op twitter gaan kijkers los

Tags

DE WERELD DRAAIT DOORDWDDJINEKMATTHIJSMATTHIJS VAN NIEUWKERKNPOPAUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck