Mattie en Marieke toch een relatie?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Al sinds dat ze samen een radioshow presenteren op Q-music gaat het gerucht dat Mattie en Marieke meer zijn dan collega’s. Ze hebben een enorme chemie en kunnen het overduidelijk goed met elkaar vinden. Ze zijn zelfs onlangs op Bonaire samen gespot.

Vakantieplannen

Marieke was samen met een vriendin op vakantie in Bonaire. Ze liet weten dat ze daar opeens haar collega Mattie tegenkwam! Ze wist helemaal niet dat hij daar ook op vakantie was. Veel mensen vonden dat onwaarschijnlijk. Het duo zit elke dag samen in de radiostudio en het zou gek zijn als ze hun vakantieplannen niet bespreken.

Radio-collega’s Jeroen Kijk in de Vegte en Jan-Willen Roodbeen volgen net zoals veel luisteraars de roddels rondom Marieke en Mattie. Volgens hun kan het zomaar dat de dj’s samen iets hebben, want: ,,Hoe harder je ontkent, des te harder je bevestigt.”

Single

Het liefdesleven van Marieke Elsinga is al een tijdje een onderwerp van gesprek. Ze is namelijk al twaalf jaar single en heeft sinds ze bekend is dus ook nooit een relatie gehad. Heel even ging het gerucht dat zij samen zou zijn met Rick Brandsteder zou daten. Of dat Mark Rutte wel wat in haar zou zien. Maar tot op heden is ze dus nog steeds single.

 

Tags

LIEFDEMARIEKE ELSINGAMATTIERADIORELATIEVRIENDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck