Max Verstappen ‘dronken’ met Kelly tijdens nieuwjaar

Max had een beetje teveel op
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Max Verstappen en Kelly Piquet hebben samen Oud en Nieuw gevierd en Kelly heeft de intieme kiekjes gedeeld op Instagram. Maar volgers raken niet uitgepraat over de dronken toestand waar Max zich in lijkt te bevinden.

Het was een geweldig jaar voor Max Verstappen en natuurlijk moest dat afgesloten worden met een groot feest. Samen met zijn vriendin Kelly Piquet is hij op vakantie in Brazillië waar hij ook Oud en Nieuw heeft gevierd.

‘Max van de kaart’

Kelly postte de foto’s van het feest op haar Instagram. Op de foto’s is te zien hoe het stel elkaar kust en naast de nieuwjaarswensen, hebben volgers het massaal over de dronken toestand waar Max zich in lijkt te bevinden. ,,Max heeft op zijn minst tien jagermeisters gedronken”, zo reageert een volger lachend. En een ander: ,,Alweer mooi van de kaart zie ik.”

Maar dronken of niet, aan de foto’s is in ieder geval te zien dat het stel het naar hun zin heeft. Na pikante geruchten dat Kelly Max bedrogen zou hebben, lijken de twee nog altijd dolgelukkig met elkaar te zijn.

Tags

DRONKENKELLY PIQUETMAX VERSTAPPENVERSTAPPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie