Max Verstappen met Penelope in Australië: waar is Kelly Piquet?

Max met dochter Kelly in Australië
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Max Verstappen is met Penelope, de dochter van Kelly Piquet, in Australië gespot. Maar volgers vragen zich één ding af: waar is Kelly?

,,Max verstappen kwam dinsdag samen met Penelope aan in Australië. Hij werd gefilmd toen hij het vliegveld verliet!”, luidt het op Instagram bij een filmpje waarin te zien is dat Max samen met Penelope het vliegveld verlaat.

Waar is Kelly?

Het valt volgers op dat Kelly Piquet nergens te bekennen is. ,,Waar is Kelly?”, vraagt een volger. ,,Een klus in Los Angeles”, antwoordt een andere volger. Dat betekent dus dat Max alleen met Penelope in Australië is. En daar vinden volgers wat van. ,,Sorry, maar dit is echt onzin. Penelope heeft een vader, Kelly kan haar bij hem achterlaten of meenemen. Waarom doet Kelly zo haar best om Max onder controle te houden en een ‘perfect familieimago’ te creëren?”, vraagt iemand zich af. Een ander is het daarmee eens: ,,Kelly speelt een zorgzame moeder die elk moment zonder haar dochter moeilijk vindt.”

Maar anderen vinden de reacties te ver gaan. ,,De reacties gaan te ver. Penelope woont letterlijk bij Max en Kelly in Monaco. Jullie moeten allemaal rustig doen.”

Geen vaderfiguur

Hoewel Max veel tijd doorbrengt met Penelope, voelt hij zich geen vaderfiguur. ,,Ik ben niet de vader, dat is niet het doel. Het is altijd erg belangrijk dat ze een goede relatie heeft met haar eigen vader, en die heeft ze”, zei hij onlangs tegen tijdschrift Time.

En dat terwijl het erop lijkt dat Max meer tijd doorbrengt met Penelope dan haar vader. Dat heeft ermee te maken dat Penelope vaker bij Kelly is dan bij Daniil. ,,Ik zie haar elke dag als ik thuis ben. We kunnen het heel goed met elkaar vinden”, aldus Max.

Tags

KELLY PIQUETMAX VERSTAPPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck