Max vierde feest in Saoedi-Arabië ZONDER Kelly

Max vierde feest ZONDER Kelly||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het bleef spannend tot het allerlaatste moment, maar Max Verstappen won na het duel met Charles Leclerc de Grote Prijs van Saoedi-Arabië. En dat betekent natuurlijk groot feest, wat gevierd werd zónder zijn vriendin Kelly…

Op vier ronden voor het einde maakte Max eindelijk een succesvolle inhaalactie en nam hij de leiding in de race. Charles Leclerc bleef tot in de laatste ronde dicht op de achterwielen van Verstappen, maar het lukte hem niet om weer in te halen. Max passeerde met een halve seconde voorsprong als eerste de finish.

Met vriendinnen in Milaan

Kelly is natuurlijk enorm trots op Max. Maar hoewel ze normaalgesproken eigen beelden van de race deelt of foto’s met Max deelt, deed ze dat deze keer niet. ,,Wat een race”, schreef ze gisteren in Instagram Stories bij een bericht van Formule 1. Het bericht zorgde voor vraagtekens, want was ze er wel bij om de overwinning met Max te vieren?

Volgens een showbizzkanaal was Kelly afgelopen weekend wel aan het feesten, maar niet in Saoedi-Arabië. Het kanaal deelt een Story van Kelly en haar vriendinnen waarop te zien is dat ze samen in Milaan zijn. Kelly zou naar de Italiaanse stad zijn afgereisd om een verjaardag van een vriendin te vieren.

Tags

KELLY PIQUETMAX VERSTAPPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck