Maxim Froger niet enige eigenaar van woning: ‘Groot risico’

Maxim Tokkie Froger heeft een nieuwe woning om zijn vriendin af te ranselen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxim Froger liet onlangs vol trots de sleutels van zijn nieuwe woning op Instagram zien. Maar met de koop neemt hij een groot risico, want Maxim blijkt niet de enige eigenaar te zijn…

Maxim kocht het optrekje, dat onderdeel is van een dubbele villa, voor 850.000 euro en dat zónder de hulp van zijn ouders René en Natasja Froger. Maar, zo stelt weekblad Party, Maxim heeft een groot risico genomen met de koop van het optrekje. Ruby is namelijk, net als Maxim, eigenaar van de woning.

Groot risico

Het koppel heeft er een hypotheek op laten vestigen van 665.000 euro, wat zou betekenen dat er maar liefst 200.000 euro aan eigen geld in is gestoken. Wie hoeveel geld heeft ingelegd is niet duidelijk. Kennelijk denkt Maxim dat het wel goed zit tussen hem en Ruby. Want mochten de twee uit elkaar gaan, dan moet de ene de ander uitkopen óf er komt een te koop-bord in de tuin.

Juice

Begin deze maand bracht Yvonne Coldeweijer nog heftige juice over Maxim. Voordat hij Ruby leerde kennen, was hij samen met Shayna. Die relatie zou om een heftige reden zijn gestrand. ,,Van meerdere spionnen heb ik vernomen dat zij twee jaar geleden rond de kerstdagen iets heel heftigs met hem heeft meegemaakt… Namelijk extreem huiselijk geweld”, meldde Yvonne Coldeweijer vorige week op haar juicekanaal. ,,En dat is destijds de reden geweest van hun break-up. Er schijnt ook een contactverbod te zijn, maar de details zijn me nog niet helemaal bekend.”

‘Daar ga ik niet op in’

Maar toen RTL Boulevard Maxim vroeg naar de juice, reageerde hij behoorlijk gepikeerd. ,,Daar ga ik helemaal niet heen”, zei hij. ,,Daar ga ik niet op in, nee. Ik vind het gewoon onzin. Ik vind het niet leuk om hierop te reageren.”

Tags

FROGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck