‘Máxima wil Argentijnse moeder naar Nederland halen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De moeder van Máxima komt binnenkort voor langere tijd haar dochter in Nederland bezoeken. Goed nieuws voor onze Koningin, want na de dood van haar vader vorig jaar augustus was er weinig tijd om elkaar te zien.

Schoolvakantie

Een overvolle agenda zorgde ervoor dat Máxima na de dood van haar vader Jorge niet lang bij haar moeder kon blijven. Buiten de schoolvakanties om heeft de Koningin erg weinig tijd om naar haar geboorteland te vliegen. Daarom komt Maria del Carmen, de moeder van Máxima, naar Nederland.

Ze is er maar een paar weken, maar liever heeft Máxima dat haar moeder een paar maanden in Nederland verblijft. Als het in Nederland zomer is, is het in Argentinië winter. Volgens Weekend zou Máxima willen dat haar moeder in ons landje komt overwinteren.

Sociaal leven

Op dit moment wordt het Huis ten Bosch gerenoveerd, en volgens bronnen krijgt de moeder van Máxima een eigen vertrek in het paleis. Daar kan ze zelfstandig verblijven als ze dat zou willen. In Argentinië wordt echter gefluisterd dat Maria del Carmen twijfelt over het aanbod van Máxima. Haar andere dochter Inès woont nog bij haar in, en ook haar oudste zoon woont dichtbij. Daarnaast probeert ze haar sociale leven in Argentinië weer op te pakken nadat ze jaren voor haar zieke man heeft gezorgd.

Volgens een bron zou Willem-Alexander het leuk vinden als zijn schoonmoeder voor langere tijd in Nederland verblijft, en ook de prinsesjes willen hun oma graag vaker zien.

Tags

ARGENTINIËHUIS TEN BOSCHKONINGKONINGINMAXIMAMOEDERNEDERLANDPRINSESJESWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck