Maxime en Leroy reageren op kritiek: “Belachelijk”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Leroy Molkenboer, de inmiddels man van Maxime Meiland, werd onlangs flink onder vuur genomen door de kijkers van Chateau Meiland. Ze vonden hem te grofgebekt tijdens een autorit met Maxime. Maxime en hij hebben nu voor het eerst op de kritiek gereageerd.

Beruchte autorit 

Tijdens de beruchte autorit kwam Maxime erachter dat ze de broodjes die zij thuis had klaargemaakt is vergeten. Dat schoot bij Leroy totaal in het verkeerde keelgat. “Dan hebben we de hele dag geen vreten!”, schreeuwde hij uit, waarna er een hoop gescheld en getier ontstond.

Op Twitter ging het na de auto-scene los. Iemand reageert: “Kan die Leroy niet gewoon weer cameraman worden. Ik word er zo weeïg van”. En een andere kijker zegt: “Bijzonder type, die Leroy.”

“Belachelijk”

In Weekend reageert Maxime voor het eerst op de kritiek. “Belachelijk”, vindt ze. “Aan de ene kant, als ik het terugzie op tv, dan denk ik met dat schelden ook weleens: o, wat erg! Maar aan de andere kant denk ik dat iedereen wel eventjes het k-woord of weet ik het wat zou uitspreken als je je klaargemaakte broodjes bent vergeten terwijl je nog zo’n enorme rit moet maken. Dus tja. Ik vond het zielig voor Lee.”

Leroy maken de reacties niet zoveel uit. “Dat doet me niet zoveel. Twitter is altijd negatief. En de mensen die hadden gereageerd onder die berichten over mij waren allemaal positief en het ook met me eens.”

“Het is gewoon een schat”

Maxime vervolgt nog: “”Het is gewoon een schat. Lee is alles wat ik wil: lief, zorgzaam, knap. Het voelt heel erg yin en yang bij ons. We vullen elkaar heel goed aan.”

Tags

AUTORITBROODJESCHATEAU MEILANDLEROYMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck