Maxime Meiland boos na sneer Harry Mens: ‘Niet meer welkom’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime Meiland is niet blij met de kritiek die Harry Mens uit op haar villa in Noordwijk, die nog altijd te koop staat. ,,Hij is niet meer welkom.”

Maxime Meiland maakte afgelopen najaar bekend opnieuw te gaan verhuizen. Maar nu, ruim een half jaar later, is het optrekje nog steeds niet verkocht. Volgens Harry Mens komt dat niet alleen door de hoge vraagprijs, maar ook doordat het optrekje niet bepaald op de meest geliefde locatie in Noordwijk staat. De villa van Maxime ligt namelijk aan een drukke weg.

Ton verlies

,,In een overspannen markt ging de woning van Maxime een jaar of twee geleden wel voor de vraagprijs weg. Nu niet meer”, vertelde hij onlangs aan Story. ,,Er is wat meer aanbod nu, dus de mensen zijn wat kritischer.”

Daarnaast heeft de villa energielabel E, wat betekent dat de maandlasten hoog zijn. Inmiddels heeft Maxime dan ook besloten de vraagprijs te verlagen met 70.000 euro. Hoewel de villa nog steeds voor ruim twee miljoen te koop staat, zorgt de verlaging ervoor dat Maxime zeker een ton verlies gaat maken. Dat meldt BekendeBuren.

Sneer Harry Mens

Harry Mens, die al voorspelde dat Maxime haar villa niet verkocht krijgt, heeft geen medelijden. ,,Kijk, zij kopen huizen als decor voor tv-programma’s”, zegt Harry tegen Shownieuws. ,,Als je dan een beetje verlies lijdt… Aan de andere kant worden ze zwaar gecompenseerd, dus ik heb geen medelijden.”

Maxime boos

Het is de zoveelste sneer die Harry aan Maxime uitdeelt. ,,Alsof ik een huis ga kopen omdat het dan leuk is voor tv. Ten eerste: we draaien dit hele jaar geen Chateau Meiland als reality, dus ik bedoel: waar we wonen heeft er helemaal niks mee te maken. Dat moet ook niet je insteek zijn”, reageert Maxime voor de camera van Shownieuws. Volgens haar is haar villa ook helemaal niet te duur. ,,Wij hebben het voor hetzelfde bedrag ongeveer gekocht, dus ‘te duur’… Ik vind van niet.”

Harry is in elk geval niet welkom in pension Code Rosé. ,,Ik denk niet dat hij welkom is. Nee, na al dit gespuis… Nee, dit komt niet meer goed.”

Tags

MAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck