Maxime Meiland neemt opmerkelijk besluit voor bruiloft

Maxime Meiland neemt beslissing over huwelijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime Meiland heeft een opmerkelijk besluit genomen voor haar bruiloft. Hoewel ze nog niet veel kwijt wil over de grote dag, heeft Erica alvast een tipje van de sluier weggegeven. ,,Ik ga Maxime weggeven.”

Maxime en haar vriend Leroy zijn druk in de weer met de voorbereidingen voor hun bruiloft, die deze zomer plaats gaat vinden. Maxime wachtte al geruime tijd op een aanzoek en kan dan ook niet wachten tot de grote dag is aangebroken.

Trouwlocatie

Maxime heeft alles al tot in de puntjes geregeld. De uitnodigingen zijn verstuurd én ze verklapte al iets over de trouwlocatie. Op foto’s die ze op Instagram deelde, was te zien dat ze bij Kasteel Oud-Poelgeest aan het kijken waren. Vermoedelijk is dat dan ook de plek waar Maxime en Leroy elkaar het ja-woord gaan geven.

Niet Martien, maar Erica geeft Maxime weg

De bruiloft wordt ‘klein en intiem’, maar verder wil Maxime er niet veel over kwijt. Toch heeft Erica uit enthousiasme onthuld welke rol zij zal gaan spelen op de bruiloft.

Hoewel normaliter de vader zijn dochter weggeeft, zal Maxime niet weggegeven worden door Martien. ,,Een tipje van de sluier: ik ga Maxime weggeven”, verklapt Erica in weekblad Story. ,,Aan kleine Claire de eer om de ringen te dragen.”

Bruiloft wordt gefilmd

Verder blijft er nog een hoop geheim over de bijzondere dag. ,,Ik kan niet te veel verklappen want het zal in seizoen zeven van Chateau Meiland te zien zijn”, aldus Erica. Dat betekent dat Maxime, die de bruiloft ‘intiem’ wil houden, wél een cameraploeg toe laat zodat heel Nederland van de bruiloft kan genieten.

Tags

BRUILOFTCHATEAU MEILANDERICA MEILANDLEROY MOLKENBOERMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck