Maxime Meiland reageert op ‘wraakplan’ Caroline van Eeden

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Caroline van Eeden, voormalig huisvriendin van de familie Meiland, is woest op Maxime. Volgens Caroline heeft de knokpartij die Maxime in haar biografie beschrijft nooit plaatsgevonden en ze zegt er alles aan te doen het boek van Maxime uit de winkels te halen. Maakt Maxime zich zorgen?

De familie Meiland heeft meerdere aangetekende mails van de advocaat van Caroline ontvangen. Twee weken voordat het boek gepubliceerd werd eiste ze dat alles wat erover haar geschreven is in het boek, eerst door haar goedgekeurd werd. De familie negeerde de mail en toen het boek in de winkels terechtkwam volgden er al snel meer.

Knokpartij

Caroline stelt dat ze slecht wordt neergezet in het boek van Maxime. In het boek vertelt Maxime over de knokpartij met Caroline, maar volgens Caroline is er nooit een knokpartij geweest. Caroline wil dat het boek uit de winkels wordt gehaald óf wil een schadevergoeding van de familie.

‘Aandacht’

Maakt Maxime zich zorgen dat haar boek alsnóg uit de schappen wordt gehaald? Nee, antwoordt ze in gesprek met weekblad Story. ,,Mijn boek ligt nu al geruime tijd in de winkel en van Caroline heb ik niets meer gehoord.” Volgens Maxime doet Caroline het gewoon voor aandacht. ,,Waarschijnlijk heeft ze dit alleen maar geroepen om weer even in de belangstelling te staan.”

Tags

MAXIME MEILANDMEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck