Maxime Meiland ten huwelijk gevraagd: ‘Nieuwe soap SBS’

Nieuwe soap SBS6?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De grote droom van Maxime Meiland komt uit: ze gaat trouwen met haar grote liefde Leroy Molkenboer. Met een serie romantische foto’s liet ze weten dat Leroy haar de vraag heeft gesteld. Wordt er een nieuwe soap gemaakt van de bruiloft? Evert Santegoeds denkt van wel.

Maxime maakte gisteren met een serie foto’s op Instagram bekend dat ze ten huwelijk is gevraagd door Leroy. En omdat haar hele leven wordt gefilmd, is de kans groot dat ook haar bruiloft vastgelegd gaat worden op camera.

‘Chateau Marriage’

,,We krijgen natuurlijk dit voorjaar eerst Chateau Bijstand en dan zal er inderdaad in de zomer wel weer iets komen met de familie, maar ik kan me ook goed voorstellen dat je een apart programma maakt in aanloop naar het huwelijk met de dag zelf erin. Een miniserie van Chateau Marriage”, stelt Evert Santegoeds in Shownieuws.

Aanzoek op Valentijnsdag

Het aanzoek vond een paar weken geleden plaats, toen Maxime voor opnames in Uithoorn was. Omdat ze voor het eerst zo lang van elkaar gescheiden waren, kon Leroy niet meer wachten. Hij kwam op Valentijnsdag langs in Uithoorn om haar de grote vraag te stellen, zo liet Maxime weten aan Shownieuws.

Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden weet het stel al. ,,We willen het heel klein en intiem houden, dus wat dat betreft worden het geen toeters en bellen. Ik hoop deze zomer. We hebben een afspraak bij een kasteeltje in de buurt”, aldus Maxime.

Maxime zou camera’s toelaten op bruiloft

Maar hoewel Maxime niet enorm wil gaan uitpakken voor haar bruiloft, bestaat er een kans dat fans wel kunnen meekijken op tv. In gesprek met weekblad Weekend gaf ze eerder al toe een bruiloft met camera’s wel te zien zitten. ,,Op zich wel, dat zou ik wel toelaten ja.”

Tags

AANZOEKBRUILOFTCHATEAU MEILANDLEROY MOLKENBOERMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJESTROUWENTROUWERIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck