Maxime Meiland wil méér geld verdienen: ‘Niet eerlijk verdeeld’

Maxime is een arme sloeber
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime Meiland zit er warmpjes bij in haar nieuwe miljoenenvilla en tóch lijkt ze niet tevreden te zijn over haar salaris. Ze verdient een hoop geld, maar een stuk minder dan haar ouders Martien en Erica. Daarom wil Maxime méér verdienen. ,,Ik heb ook gewoon kinderen.”

Chateau Meiland scoort nog altijd als een tierelier en daarom verdienen de Meilandjes een hoop geld bij Talpa. Maar de miljoenen binnen het gezin zijn niet eerlijk verdeeld, vindt Maxime. Martien en Erica verdienen het meest, daarna volgt Maxime en daarna pas Montana.

Strijd om geld

In haar biografie onthult Maxime dat ze erg zakelijk is en dat dat binnen het gezin voor strijd zorgt. ,,Eigenlijk ben ik de hardste, want als ik niet mijn zin krijg, dan ga ik gewoon een paar dagen niet langs bij mijn ouders”, aldus Maxime, die dat haar tactiek noemt. ,,Want dan komt het goed.”

‘Ik heb ook kinderen’

Op NPO Radio 1 geeft ze meer uitleg. ,,Ik ben zakelijk gezien heel hard. Dan denk ik: ja, ik ben dit waard”, geeft ze toe. Wel zegt Maxime te begrijpen dat haar ouders meer geld verdienen. ,,Die zijn uiteindelijk ook de hoofdrolspelers. Door hen zijn we uiteindelijk op tv gekomen, dus die hebben het grootste aandeel en dat vind ik ook helemaal goed, maar ik heb ook gewoon kinderen.”

Stoppen?

Hoewel Maxime een stuk jonger is vindt ze dat ze recht heeft op meer geld. ,,Ik heb wel gewoon een volwassen leven, dus ik heb dan wel zoiets van: ik vind dat ik dat waard ben. Daar ga ik dan ook echt voor.”

Omdat Maxime pasgeleden een miljoenenvilla op de kop heeft getikt, is ze absoluut niet van plan om te stoppen met Chateau Meiland. Al meerdere keren heeft ze laten weten dat het om een duur huis gaat en dat ze het Talpa-geld ook echt nodig heeft. Martien heeft daarentegen al een aantal keren laten vallen dat hij wél zou willen stoppen. Dat vindt Maxime jammer. ,,Maar aan de andere kant: ik snap ook wel dat hij op een gegeven moment zoiets gaat krijgen van: ik vind het wel goed zo.”

Tags

CHATEAU MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie