Media Inside in verlegenheid door beschuldiging Albert Verlinde

Media Inside
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Media Inside-presentator Gijs Groenteman is in verlegenheid gebracht door een beschuldiging van Albert Verlinde, die zegt dat het programma vooringenomen is vanwege een familiekwestie.

Volgens Verlinde heeft de tv-talkshow Media Inside van BNN Vara Omroep Max en oprichter Jan Slagter op de korrel genomen omdat de moeder van de presentator aan de dijk zou zijn gezet gezet door Slagter.

Het gaat om Hanneke Groenteman, die zes jaar geleden stopte met Sterren op het doek bij Omroep Max, maar het programma zag terugkeren zónder haar.

Sterren op het doek

Ze moest na tien seizoenen vertrekken bij Sterren op het Doek. ,,Maar ik was anderhalf jaar later wel gepikt toen Omroep Max-directeur Jan Slagter enthousiast op de radio riep: ‘We gaan Sterren op het doek weer doen!’ Het programma hoorde zó bij mij. Dat laat je dan toch weten?”, reageerde ze onlangs in het AD.

Groenteman verweerde zich vrijdagavond in Media Inside, waarvan hij en Marcel van Roosmalen de presentatie voor hun rekening nemen. Groenteman zei dat de hele vete met Slagter vergeten en verleden tijd was.

Marcel van Roosmalen, wel of niet gespeeld: ,,Ik wist dat ook niet dat jullie een verleden hadden met Omroep Max.”

Jan Slagter

Max-voorzitter Slagter was een paar weken geleden als tafelgast uitgenodigd, maar annuleerde toen Media Inside zijn inspanningen voor o.a. de watersnoodramp in Limburg op de hak nam. Max en Slagter kwamen de afgelopen weken steeds als ‘running gag’ terug.

Groenteman zei dat Jan Slagter nog steeds welkom is bij Media Inside, dat vrijdag een schamele 230.000 kijkers trok. De glans van het eerste seizoen lijkt er vanaf.

Tags

GIJS GROENTEMANHANNEKE GROENTEMANJAN SLAGTERMEDIA INSIDEOMROEP MAXSTERREN OP HET DOEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck