Meekijken: Sylvie Meis poseert in trouwjurk

Sylvie Meis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De droombruiloft van Sylvie Meis en haar grote liefde Niclas komt steeds dichterbij. Over twee weken stappen de geliefden in het huwelijksbootje en er komen steeds meer details vrij over hun bruiloft. Vandaag trakteert Sylvie haar volgers op twee adembenemende Instagram-posts waarop ze poseert in trouwjurk.

Aftellen

Het is duidelijk dat Sylvie een prachtige bruid wordt. Ze geeft haar volgers alvast een voorproefje en poseert in trouwjurk voor een bruidsmagazine. Sylvie kan niet wachten tot haar eigen bruiloft, ze schrijft bij de post: ,,Aftellen voor de bruiloft.”. Op de foto is zij te zien in een witte jurk met een diep decolleté en een lange sluier. Met de foto’s verbluft zij haar volgers, die reageren: ,,Prachtig!! “, ,,Wat een mooie jurk!! ” en ,,Benieuwd naar je echte bruidsjurk. Dit is al prachtig. ”

https://www.instagram.com/p/CEqmBO_FWKR/

Inspiratie opdoen

Welke bruidsjurk Sylvie zal dragen op haar eigen bruiloft is helaas nog niet bekend. Wel laat zij weten geïnspireerd te zijn door de prachtige jurken die ze droeg tijdens de shoot. Bij haar post schrijft ze ,,Voor de bruidsshoot kon ik spelen met alle verschillende stijlen voor mijn trouwdag over twee weken.” Het is dus nog even afwachten of haar jurk zal lijken op de jurk van de bruidsshoot.

LEES OOK:

Sylvie’s enorme eisenlijst voor de bruiloft: ‘Rafael is er niet bij’

https://www.instagram.com/p/CEqziJ8FluH/

Details van de bruiloft  

Het huwelijk van Sylvie en Niclas zou eigenlijk plaatsvinden in mei, maar de tortelduifjes waren genoodzaakt het feest te verplaatsen wegens de coronacrisis. Tot nu toe weten we dat zij elkaar het ja-woord zullen geven in Italië: ,,We gaan trouwen in Florence, Italië is ons favoriete land.” vertelde Sylvie trots aan Gala. Ook geeft zij details vrij over de locatie: ,,Ik werd helemaal verliefd op de locatie, een prachtig boetiekhotel met een fantastisch uitzicht over de stad. Zeer stijlvol en met een gespiegelde balzaal zoals Versailles.”

Tags

BRUIDSJURKBRUILOFTINSTAGRAMNICLAS CASTELLOSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck