Meest verrassende Expeditie Robinson kandidaat tot nu toe

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Presentator en kok Rob Geus keert terug op de buis. Dit keer niet als ‘Smaakpolitie’ om vieze keukens te inspecteren, maar wel als Expeditie Robinson kandidaat. Dit heeft RTL zondagmiddag bekend gemaakt.

‘Het was heerlijk’

Hier wordt Rob Geus dus wél vrolijk van. ,,Eindelijk mag ik het zeggen. Ik doe mee aan #expeditierobinson2019. Wat was dit gaaf, mooi, zwaar, uitdagend maar vooral iets wat ik nooit meer zal vergeten!!! Whouuuuuu” meldt de keurmeester op zijn Instagram account. ,,Het was heerlijk om van de buitenwereld te zijn afgesloten en dat het belangrijkste waar je je druk over maakt een bananenblad is, waar je niet op mag staan omdat je anders ’s avonds niet zacht ligt” vertelt hij aan NU.nl.

Uitgelekte video

,,Dichterbij het vertrek viel dat wel op voor mijn omgeving, wat helemaal lastig werd toen er een filmpje uitlekte waarop ik te zien was op een Thais vliegveld.” De hygiëne-freak heeft z’n best gedaan maar het was dus lastig om zijn deelname geheim te houden. Met een uitgelekte video, een streng dieet en ook omdat hij veel in de sportschool te vinden was.

Nog twaalf te gaan…

Ex-Dolly Dot Anita Heilker, 3FM-dj Frank van der Lende, verslaggever Jaap van Deurzen en YouTuber Dionne Slagter zaten in de eerste ronde met deelnemers die onlangs bekend werd gemaakt. Vervolgd door Rob Geus, YouTuber Kelvin Boerma (Kalvijn), zangeres Shary-An Nivillac en catwalkcoach Mariana Verkerk. Er zijn in totaal twintig expeditieleden, dus, nog twaalf te gaan.

Nieuwe presentator

Op zondag 1 september start het twintigste seizoen van Expeditie Robinson. Presentatoren Dennis Weening en Nicolette Kluijver zullen vervangen worden door oud-deelnemer en YouTuber Kaj Gorgels. De zestien afleveringen zullen wekelijks te zien zijn om 20.00 uur op RTL 4.

 

https://www.instagram.com/p/B1BHsXJJQRD/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/B0-p7yyFvbU/

https://www.instagram.com/p/B1BE69Bl4BD/

Tags

EXPEDITIEEXPEDITIE ROBINSONKANDIDATENROB GEUSROBINSONRTLRTL 4TV-PROGRAMMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck