‘Meghan diep gekwetst en gebroken door kritiek’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het lijkt Meghan Markle allemaal teveel te worden. Ze droomde volgens veel vriendinnen van een leven in de spotlights, en dat heeft ze. Maar misschien had ze er geen rekening mee gehouden dat beroemd zijn vaak ook inhoudt dat je veel kritiek krijgt. En in het geval van de Amerikaanse Meghan geldt dat zeker, want de conservatieve en traditionele Britten vinden haar maar niets.

Tranen

,,Ze is een depressie nabij. Niemand kan zoveel shit blijven slikken. Meghan staat op het punt te crashen”, zouden de medewerkers van Vogue, het blad waar Meghan gasthoofdredacteur is, hebben gezegd. Dat is te lezen in het Belgische blad TV Familie. ,,Ze kreeg tranen in haar ogen toen we haar vroegen hoe het leven als royal is. ‘Ach, ik kan niets goed doen voor dat volk’, antwoordde ze ons.” Dat Meghan veel verdriet zou hebben weet ook prins Harry. De prins probeert zijn vrouw natuurlijk te steunen, maar volgens de medewerkers heeft Meghan het écht héél zwaar. ,,Prins Harry doet alles om haar te troosten en moed in te spreken, en ook baby Archie is voor haar een heel belangrijke reden om vol te houden. Maar als de situatie niet verandert, gaat Meghan er sowieso onderdoor, eerder vroeg dan laat….”

Gekwetst

Dat Meghan Markle het niet meer zit zitten wordt duidelijk uit een heftige uitspraak van een van de medewerkers: ,,Ze is de diepst gekwetste persoon van Groot-Brittannië.” De kersverse moeder

Tags

BOOSBRITTENENGELANDGEKWETSTGROOT BRITTANIEPRINS HARRYVOGUE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck