Meghan en Harry genieten van zingende Archie ‘Zo trots’

Harry en Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Er is een speciale videoboodschap vrijgekomen van Meghan Markle. In de video laat Meghan weten dat Harry en zij ’trots en ontroerd’ zijn door een zingende Archie.

America’s got talent

Archie Williams is één van de deelnemers van het nieuwe seizoen van America’s Got Talent. Hij heeft een bijzonder verhaal: Archie heeft 37 jaar een onterechte straf uitgezeten in de gevangenis. Hij schittert in de finale van de talentenjacht en heeft een behoorlijke achterban opgebouwd tijdens de serie. Zijn grootste fan is niemand minder dan Meghan Markle, die hem een hart onder de riem steekt via een warme videoboodschap.

LEES OOK:

Niemand wil Harry en Meghan meer als buren

‘Ontroerd’

Archie wordt verrast door een video van Meghan waarin ze hem vertelt dat zij en Harry fan van hem zijn. Ze begint haar boodschap: ,,Ik wilde je laten weten dat we zo ontroerd zijn door je verhaal.”

Meghan laat weten dat zij niet fan van hem is omdat hij dezelfde naam draagt als hun kindje: ,,We hebben je elke week aangemoedigd! Dat is niet alleen omdat we een voorliefde hebben voor de naam,” vertelt Meghan lachend.

Ze vertelt Archie hoe trots zij en Harry op hem zijn: ,,Dus we hebben een heel speciaal bericht voor jou. Archie we zijn trots op je en we juichen voor je. We kunnen niet wachten om te zien wat je doet en we staan aan jouw kant. Heel veel plezier vanavond.”

Bekijk hier het fragment:

Tags

AMERICA'S GOT TALENTBABY ARCHIEMEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck