Niemand wil Harry en Meghan meer als buren

Harry en Meghan
Door: Eva Steins
18-09-2020

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zijn de minst favoriete buren volgens een onderzoek. Maar liefst een kwart van de mensen die meededen zeiden hun absoluut niet als buren te willen hebben. Eerder deden buren hun beklag over de enorme drukte die is ontstaan sinds Harry en Meghan in Montecito zijn komen wonen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Asociaal

De buurt waar de Sussexes onlangs heen zijn verhuisd zijn niet blij met hun komst. De omwonenden spreken hun irritaties uit aan TMZ. Hoewel de royals zich nauwelijks laten zien op straat circuleert er constant een helikopter boven hun huis in Montecito.

Ook andere pottenkijkers irriteren de buurt: dagjesmensen en paparazzi staan massaal voor de poorten van het huis en de buurt om een glimp te kunnen vangen van Harry, Meghan en in het bijzonder baby Archie.

LEES OOK:

Ouders crèche woedend op Harry en Meghan

Privacy

Buren spreken hun irritaties uit. Zij vertellen last te hebben van de overvliegende helikopters. Dit is een inbreuk op hun privacy en zorgt bovendien ook nog eens voor flink wat geluidsoverlast. Ook in het winkelcentrum wat in de buurt ligt hangen de hele dag fotografen en dagjesmensen rond, die aan de buren vragen waar Harry en Meghan wonen.

Toen er een onderzoek gedaan werd naast wie mensen écht niet willen wonen, kwamen Harry en Meghan als de grote winnaars (of verliezers?) uit de bus.

Meer DenD