Ouders crèche woedend op Harry en Meghan

Harry en Meghan
Door: Piet Hein
03-09-2020

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben zich de woede op de hals gehaald van de ouders van een kinderopvang in Los Angeles. De hertog en hertogin van Susses lapten volgens de ouders de corona maatregelen aan hun laars. Daarmee hebben de Sussexes zich opnieuw in de nesten gewerkt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik mag de hand van mijn dochter niet eens vasthouden en haar niet in school brengen. En dan komen deze twee opdagen en mogen ze de school in. De regels worden gewoon overtreden”, briest een ouder op twitter. Een ander is even stellig: ,,Precies, ik kan mijn kind niet eens een potloos brengen. GEEN bezoekers. Geen uitzonderingen”, beaamt een ander.

LEES OOK:

Meghan en Harry planten bloemen op basisschool

Op social media vragen mensen zich af of de ouders niet bezorgd waren: “Was je niet bezorgd dat Harry zijn masker verkeerd droeg, zo dicht bij jonge kinderen? Zijn de van deze kinderen gewaarschuwd dat de hertog en hertogin op bezoek komen en dat ze daardoor gevaar lopen?

Niet veilig

 “Het is niet veilig om weer naar school te gaan, maar het is wel veilig om samen met vreemden een fotomoment te maken,” stelt een ander verbolgen.

Het was een van de eerste openbare optredens van Harry en Meghan sinds hun vertrek uit het Verenigd Koninkrijk eerder dit jaar. Meghan bleek niet bestand tegen de continue priemende ogen van het Britse publiek, waarna het paar de toevlucht zocht in de Verenigde Staten.

De beelden van het bezoek aan de pre-school zien er aandoenlijk uit. Het Duitse Gala liet zelfs een gedragsdeskundige los op de foto’s en die komt tot de conclusie dat de prins goed in zijn vel zit. Over Meghan is de gedragsdeskundige minder zeker. Hij neemt spanning waar.

 Op de beelden is te zien hoe de hertog en hertogin knielend op de grond zitten en onder andere petunia’s planten. Na het tuinieren lazen Harry en Meghan boeken over tuinieren, groenten en planten voor aan de kinderen. De bedoelingen waren goed, omdat het kinderen met een achterstand betreft. Maar door het negeren van de Covid-maatregelen, valt de actie alsnog in het water.

Het paar is sinds de aankomst in de Verenigde Staten zoekende naar een nieuwe zinvolle invulling van hun leven. Eerder deze week werd bekend dat ze voor Netflix documentaires gaan produceren.


Meer DenD