Meghan en Harry lieten baby Archie achter in Canada

Harry Meghan Archie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Zeven weken lang waren prins Harry en Meghan Markle in Amerika en Canada. Ze vierden kerst bij de moeder van Meghan en lieten daarmee de koninklijke familie links liggen. Deze week kwamen ze terug naar Engeland, maar niet voor lang. Hun bezoekje is zo kort, dat ze baby Archie achter hebben gelaten in Canada.

Crisisberaad met familie

Maar drie dagen was Meghan Markle in Engeland. Inmiddels is ze weer teruggevlogen naar Canada. In die drie dagen heeft ze Groot-Brittannië op z’n kop weten te zetten met de aankondiging dat zij en prins Harry zich terugtrekken als senior-lid van het koningshuis.
Prins Harry is niet meegegaan met zijn vrouw naar Canada. Hij heeft naar verluidt een crisisberaad met zijn broer prins William, vader prins Charles en grootmoeder koningin Elizabeth. Zij zouden niet hebben geweten dat Meghan en Harry gingen aankondigen geen senior lid meer te willen zijn en tevens financieel onafhankelijk te worden.

Boze Britten om belastinggeld

Niet alleen de familie van Harry voelt zich gekwetst, want ook veel Britten zijn boos op het beroemde koppel. Harry en Meghan hebben de afgelopen jaren luxe kunnen leven. Meghan heeft duizenden euro’s uitgegeven aan een mooie garderobe en vorig jaar is hun woning voor miljoenen verbouwd en gerenoveerd. Een groot deel werd betaald van belastinggeld. Veel Britten zijn boos dat het koppel eerst  belastinggeld hebben gebruikt voor een eigen woning en vervolgens aangeven niet gelukkig te zijn in Engeland.

De gesprekken tussen prins Harry en de rest van de familie zijn nog in gang. Het is de vraag op welke manier de wensen van Harry en Meghan in vervulling kunnen gaan.

Tags

ELIZABETHENGELANDMEGHAN MARKLEPRINS HARRYPRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck