Meghan en Harry op huizenjacht in….Amerika!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zijn op huizenjacht. Niet in Engeland, waar ze in het geheel vernieuwde Frogmore Cottage wonen, maar in Amerika! Het koppel neemt naar verluidt zes weken vrij van al hun koninklijke verplichtingen en gaat op reis naar Amerika.

Afkomst

Het koppel zou een huis zoeken in Californië. Daar zouden ze niet permanent willen wonen, maar een aantal maanden per jaar. Het zal één van hun drie woningen worden. De andere staan in Engeland en ook wil het koppel een woning kopen in Zuid-Afrika. ,,Meghan wil heel graag dat tijdens zijn opvoeding leert over zijn Amerikaanse afkomst”, zegt presentator Nick Bullen in de nieuwe documentaire ‘Meghan for President?’. ,,Haar afkomst is heel belangrijk voor haar”, beweert hij. Het koppel wil een huis kopen in Los Angeles, waar Meghan is opgegroeid. Daar wonen betekent ook dat Harry en Meghan meer vrijheid hebben en minder worden lastiggevallen door de Britse pers. Iets waar vooral Meghan het de afgelopen tijd erg moeilijk mee heeft gehad.

Naar verluidt zal het koppel Thanksgiving vieren in Amerika, bij de moeder van Meghan Doria Ragland. Ze zullen op tijd terugkeren naar Engeland om Kerstmis met de Britse koninklijke familie te vieren.

Tags

AMERIKADORIAHUIZENJACHTMEGHAN MARKLEOMAPRINS HARRYVERHUIZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck