Meghan gaat alleen naar Amerika

Door: Tanja Brouwer
01-08-2018

Meghan is van plan om in haar eentje naaar Amerika te gaan, dat beweren verschillende Britse media. Ze zou naar Los Angeles vliegen zodat ze haar moeder kan bezoeken, maar waarschijnlijk zal ze ook langs haar vader gaan.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Familie

De familie van de kersverse vrouw van prins Harry is vaak negatief in het nieuws geweest. Vader Thomas Markle heeft geprobeerd geld te verdienen aan de nieuwe bekendheid van zijn dochter en veel in de media hebben gelogen. Haar halfzus van Meghan heeft veel onaardige dingen over haar gezegd en de halfbroer van Meghan is gearresteerd nadat hij in een dronken bui een wapen tegen het hoofd van een vrouw aanhield.

Het tripje, dat Meghan geheim probeerde te houden, zou ze ook maken om de familiebanden te versterken en om haar vader te vragen uit de media te blijven. Ze wil de band met hem goed houden, zodat als er ooit kleinkinderen komen hij met hen ook een band kan opbouwen.

Moeder

Het enige familielid van Meghan dat bij de bruiloft van haar en prins Harry was, is haar moeder Doria. Zij trouwde in 1979 met Thomas Markle, maar ging tien jaar later scheiden. Meghan was toen zes jaar oud. Tegenwoordig is Doria toga-instructeur en maatschappelijk werkster.

Meer DenD