‘Meghan gedreven door aandacht snel weer aan het werk’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Afgelopen maandag beviel Meghan Markle van een zoontje. Archie Harrison Mountbatten-Winsor, hebben Meghan en Harry het kindje genoemd. Hoewel Meghan er tijdens het persmoment stralend uitzag en zich geen mooier kindje kon wensen, wil ze weer snel aan het werk. Britse royalty-kenners weten wel waarom.

Energie

,,Ik denk dat Meghan van tevoren goed wist met wie ze trouwde en wat dat betekende”, zegt een kenner tegen Foxnews. ,,Ik denk wel dat de media-aandacht meer is dan ze had verwacht, maar volgens mensen die haar al jaren kennen gaat ze er heel goed mee om. Sterker nog: ze geniet ervan. Dat is waar ze energie van krijgt.”

De komende weken zal Meghan rusten en genieten van Archie. Maar bijna zeker is dat ze begin juni verschijnt op de 93ste verjaardag van koningin Elizabeth. Hoewel de Koningin in april jarig is, viert zij het traditiegetrouw de tweede zaterdag van juni. Ook heeft Meghan eerder laten weten dat ze niet te lang met zwangerschapsverlof wil, omdat ze snel weer haar vrijwilligerswerk op gaat pakken. Natuurlijk is het maar afwachten of de Amerikaanse daar nu nog hetzelfde over denkt.

Den Haag

Prins Harry is wel weer aan het werk. Afgelopen donderdag was hij in Nederland voor de Invictus Games, die volgens jaar in Den Haag worden georganiseerd. Daar kreeg hij van prinses Margriet en andere Nederlanders kraamcadeautjes voor Archie, waaronder een rompertje.

Tags

AANDACHTARCHIEJONGETJEKINDJEMEDIAMEGHAN MARKLEPRINS HARRYWERKZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie