Meghan gefrustreerd: ‘Harry wil zijn oude leven terug’

Harry is leven met Meghan zat
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het sociale leven van prins Harry is aanzienlijk veranderd sinds hij en Meghan Markle naar Amerika is verhuisd. Harry zou dan ook verlangen naar zijn oude leven. Dit tot grote ergernis van Meghan. ,,Het frustreert haar dat Harry zijn oude leven terug wil.”

Verschillende media hebben bericht dat prins Harry terug wil naar Groot-Brittannië. En dat zou Meghan enorm frustreren, vertelt entertainment-expert Mark Boardman aan OK!-magazine. Harry zou een huis in Londen willen hebben maar Meghan zou hebben gezegd dat hij dat hoofdstuk achter zich moet laten.

Afstand van studievrienden

,,Het sociale leven van prins Harry is de afgelopen tien jaar aanzienlijk veranderd”, vertelt Mark. ,,Hij lijkt afstand te hebben genomen van zijn studievrienden en heeft geen vaste verblijfplaats in Groot-Brittannië.”

‘Meghan gefrustreerd’

Wanneer Harry in Londen is, zou hij in plaats van bij vrienden, in hotels verblijven. ,,En hij vermijdt publieke optredens. Harry verlangt ongetwijfeld naar zijn oude vriendschappen”, vervolgt Mark. ,,Meghan is gefrustreerd dat Harry zijn oude leven terug wil. Ze is heel duidelijk over de rollen die ze samen moeten spelen en ze proberen samen te werken aan projecten. Mensen willen graag een getransformeerde Harry zien, in plaats van een terugkeer naar zijn vroegere feestende levensstijl, wat zou kunnen leiden tot ongewenste media-aandacht.”

‘Niet zijn vrienden’

Volgens Mark heeft Meghan de touwtjes in handen en wordt het voor Harry lastig om haar te overtuigen om naar Londen te gaan. ,,Maar Londen is waar alle echte vrienden van Harry zijn. Iedereen die ze in Hollywood kennen, dat zijn niet zijn vrienden.”

Relatieproblemen

Een insider vertelde onlangs in gesprek met US Weekly dat de dagen van Harry er vroeger heel anders uitzagen. ,,Thuis waren zijn zomers vol reizen en bruiloften en ontdekkingen. Harry heeft vrienden gemaakt in Californië, maar ze zijn niet zoals zijn ‘Londense crew’”, zei de insider. Ook zouden Harry en Meghan relatieproblemen hebben. ,,Er is op dit moment voor geen van beiden veel werk, dus dat zorgt wel voor wat problemen.”

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck